speedcross 4 l38313600_20161120150916

Salomon Speedcross hondensportschoen

Toepassingsgebieden van de speedcross 3 en 4

Alle hondensport schoenen op de site van agility-world zijn geschikt voor: kustgras en gras velden , tapijt, zandgrond zoals in een manege of bosgebied. .Door verhoogde grip zult u minder wegglijden, wendbaarder zijn en dus hogere snelheid ontwikkelen en betere  prestatie kunnen leveren !

Pasvorm

LET OP !!!  De Salomon Speedcross 3 en 4 GTX en CS vallen kleiner dan uw standaard schoenmaat! Aan de voorkant valt de schoen iets smaller. Voor personen met een bredere voorvoet adviseren wij dan ook de Doggo Pacours Agilityschoen, Deze heeft een iets rondere neus en valt  voorin wat ruimer.
op de website van Agilityschoen.nl staat een pagina voor de maatbepaling, u kunt dus thuis uw schoenmaat bepalen.


Naast de agility zijn alle op de site getoonde hondensport schoenen ook geschikt voor de vele andere hondensporten en fanatieke hondenbazen die er graag met hun viervoetige vriend op uit gaan.

De Salomon Speedcross 3 en 4 zijn ook verkrijgbaar aan de Agility-World stand welke aanwezig is op veel agility wedstrijden.
U kunt voor meer informatie en advies altijd mailen naar info@agility-world.nl of bellen. Het telefoonnummer staat op de site.