wie zijn wij

met wie heeft u te maken  Agility-World stel zich voor

wie zijn wij

Bedrijfshistorie

 

2002: In februari start Agility-World  als bedrijfje in hondensportprijzen.
Meedenken en scherpe prijzen voor verenigingen én particulieren zijn de grote kracht.
In 2003 heeft Agility-World zich  flink uitgebreid met een eigen ontwerp service,  het vervaardigen van miniatuur agility-toestellen, een op wedstrijden regelmatig geziene stand met sportschoenen en kleding van met merk Dita én graveerservice voor honden en katten adres penningen voor de dierenspeciaalzaken.
In 2004 heeft deze uitbreiding een vervolg gehad met professionelere computergestuurde graveer inrichting, uitbreiding van de penningen, een nieuwe buitenlandse leverancier voor nog breder assortiment sportprijzen en een eigen website.
2005: Naast een geavanceerd computerprogramma en machinerie met verfijnde techniek die ons in staat stelde zelf nagenoeg iedere tekst, tekening, logo en foto te gebruiken om centers te maken op bekers en rozetten, stond  dit jaar in het teken van het kennismaken met buitenlandse klanten. Zij ons uitnodigden ons uit met de schoenenstand en onze befaamde miniatuur agility-toestellen, welke hierdoor een internationale bekendheid kregen. Ook konden klanten gebruik maken van onze nieuwste troef  ‘De planningservice’, even uniek als ieder evenement.

2006
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot volwaardig sportprijzen leverancier  in Nederland en daarbuiten, hebben wij een geheel nieuwe honden- en kattenpenning ontworpen en zullen we deze lijn dit jaar kracht bijzetten met kleine, zeer persoonsgerichte gebruiksvoorwerpen als briefopener, diverse modellen sleutelhanger, gegraveerde pennensets, golf attributen etc.
Verder zijn we het jaar begonnen met een tweede luxe graveerinrichting met meer mogelijkheden tot graveren van diverse tekeningen, logo’s en sierborden etc.
Ook treed Agility-World de sportwereld tegemoet met een vernieuwde, sprankelende sport- en gelegenheidskleding, bedrukt met club- /bedrijfslogo, teksten  en diverse cadeauartikelen door de nieuwste technieken op dit gebied.

Natuurlijk blijven we iedere klant die één of heel veel prijzen nodig heeft met onze ervaring en enthousiaste inzet graag van dienst.
We blijven de scherpe prijzen hanteren, vergelijk onze catalogi daarom zeker met die van collega’s zodat ook ú versteld staat!!

Heeft u een idee?? Wij proberen het om te zetten in werkelijkheid.


Esther Langius